VIAJE A FLANDES organizado por la Societat Nova Geogràfica (especial viajeros Cataluña)


  Viaje de 0 dia

  Viaje en grupo

  Grupo de 9999 a 0 personas

  Bélgica, Resto del Año, Viajes en Grupo

  Viaje para conocer Bélgica

En estos momentos este viaje no está disponible

Descubre viajes similares


VIAJE A FLANDES organizado por la Societat Nova Geogràfica (especial viajeros Cataluña)

Flandes, és una regió de Bèlgica situada a la part nord del país. Una de les característiques de Flandes és el seu dialecte del neerlandès anomenat flamenc. Algunes de les ciutats que componen la regió flamenca i que visitarem durant el viatge són: Bruges i Ypres. Durant el viatge, preparat per unes 20 persones, coneixerem aquesta petita regió rica en patrimoni cultural i històric, gastronomia, art i molt més, amb la col·laboració de VISITFLANDES, impulsors del projecte "Travel to Tomorrow".

Descobrirem una manera de viatjar amb propostes sostenibles que mantenen l'equilibri i l'harmonia entre el lloc, el resident, el visitant i l'emprenedor local.

En estos momentos este viaje no está disponible

Itinerario y detalles

Ciudad de salida
Barcelona
Descripción del itinerario

Flandes, és una regió de Bèlgica situada a la part nord del país. Una de les característiques de Flandes és el seu dialecte del neerlandès anomenat flamenc. Algunes de les ciutats que componen la regió flamenca i que visitarem durant el viatge són: Bruges i Ypres. Durant el viatge, preparat per unes 20 persones, coneixerem aquesta petita regió rica en patrimoni cultural i històric, gastronomia, art i molt més, amb la col·laboració de VISITFLANDERS, impulsors del projecte "Travel to Tomorrow". Descobrirem una manera de viatjar amb propostes sostenibles que mantenen l'equilibri i l'harmonia entre el lloc, el resident, el visitant i l'emprenedor local.

Día 1 Vol Barcelona-Brusel·les
Descripción: Presentació a l’aeroport de Barcelona per volar a Brussel·les. Arribada a Brussel·les a les 17:20h, trasllat a l'hotel de Bruges i temps lliure per visitar la ciutat.

Día 2 . Pescadors a cavall a la costa Belga i Bruges
Descripción: Esmorzar a l’hotel. Començarem el dia anant al poble pesquer de Koksijde per assistir a una de les tradicions més curioses de la costa belga, la pesca de les gambes del mar del nord, aquesta tradició on els pescadors locals pesquen a cavall és considerada Patrimoni Cultural Immaterial des del 2006 per la UNESCO. A la tarda visitarem l’abadia de Sint-Godelieve (no oberta al públic i visita exclusiva per a la SNG), exemple de projecte de turisme religiós i sostenible. Un cop finalitzada la presentació farem una visita guiada amb bici per la ciutat de Bruges. Allotjament a Bruges

Día 3 Ypres i la Primera Guerra Mundial
Descripción: Esmorzar a l’hotel. El tercer dia d’aquest viatge el dedicarem a conèixer la Primera Guerra Mundial amb un tour pels “Flandes Fields” on podrem veure alguns de les localitzacions on van tenir lloc les batalles més importants de la Primera Guerra Mundial, cementiris i monuments. Per acabar el dia assistirem a la cerimònia The Last Post, sota els imponents arcs del Menin Gate; aquest monument commemoratiu, amb forma d’arc de triomf romà mostra els noms de 54.896 soldats del que era l’imperi britànic que van desaparèixer en combat. Després de la Primera Guerra Mundial un grup de ciutadans agraïts van crear l’associació The Last Post, i des d’aquell moment, fa més d'un segle, cada dia de l’any sense cap mena d’interrupció es ret aquest homenatge. Allotjament a Ypres

Día 4 Castell de Poeke i restaurant Vijfde Seizoen
Descripción: Començarem l'últim dia del viatge visitant el castell de Poeke. Aquesta visita és totalment exclusiva per a la Societat Nova Geogràfica de Catalunya, ja que el castell no està obert al públic. Farem la visita de les mans de VISITFLANDERS que ens explicaran la seva filosofia del Travel to Tomorrow i el projecte de futur de democràcia participativa que tenen per obrir el castell de cara al públic. Per concloure el viatge, dinarem al Restaurant Vijfde Seizoen del col·lectiu North Sea Chefs, una cuina d’alt nivell que amb la pesca responsable i sostenible utilitzen les espècies de peixos i captures accidentals dels pescadors locals menys conegudes i poc estimades per fer receptes creatives. Trasllat a l’aeroport i tornada a Barcelona.
  INCLUYE:

- Vols Barcelona – Brussel·les – Barcelona
- Transport en mini-bus.
- Guia acompanyant en català i assistència de col·laboradors locals
- Visites descrites a l’itinerari
- Allotjament a Novotel Bruges i Novotel Ieper, en règim d'allotjament i esmorzar

  NO INCLUYE:

- Propines
- Dinars i sopars no descrits a l'itinerari
- Serveis no descrits com inclosos

Suscríbete a nuestra Newsletter

Newsletter

¡Gracias por suscribirte!
La dirección de correo electrónico no es válida
Update cookies preferences