Setmana Santa a GÀMBIA. Viatge Sostenible


  Viaje de 0 dia

  Viaje en grupo

  Gambia, Semana Santa, Viajes en Grupo, Media Distancia, Deportes y aventura

  Viaje para conocer Gambia

Viatge organitzat en col·laboració de la Nova Societat Geogràfica de Catalunya

En estos momentos este viaje no está disponible

Descubre viajes similares


Setmana Santa a GÀMBIA. Viatge Sostenible

Immersió cultural: Una mirada activista a Gàmbia organitzat en col·laboració de la Nova Societat Geogràfica de Catalunya

UN VIATGE PER GAUDIR D’UNA EXPERIÈNCIA VITAL ALHORA QUE CONEIXES DE FORMA TRANQUILA UN PAÍS DE CONTRASTOS A TRAVÉS DEL TURISME SOSTENIBLE.
Amb guia acompanyant de la Nova Societat Geogràfica de Catalunya

AQUEST VIATGE INCLOU ELS VALORS DELS Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides en la seva creació i execució.

En estos momentos este viaje no está disponible

Itinerario y detalles

Ciudad de salida
Barcelona
Descripción del itinerario

Immersió cultural: Una mirada activista a Gàmbia organitzat en col·laboració de la Nova Societat Geogràfica de Catalunya

*Amb guia acompanyant de la Nova Societat Geogràfica de Catalunya

Día 1 BARCELONA – BANJUL – SANYANG
Descripción:

Sortida junts amb la coordinadora des de l’aeroport de Barcelona. Arribada a Yundum. Tràmits aeroportuaris, i recollida d'equipatges.

Com a rebuda tindrem els tons càlids d’aquest bonic país, que es trobarà en plena temporada seca. Prepara’t per noves olors i per una mica de xafogor. Ens allotjarem a la vila d’Amdalai, en un dels campaments que uneix a moltes de les ONGs que es troben a Gàmbia. Aquí tindrem temps per conèixer l’Abdulai i les seves aventures per l’Espanya als anys 70.

Sopar i allotjament a Amdalai Camp (Amdalai)

 


Día 2 SANYANG – BWIAM – JANJAMBUREH (E, D, S)
Descripción:

Esmorzar al camp i inici l’aventura.

Carretera i manta, travessarem el país per quedar-nos embadalits amb els magnífics termiters, els baobabs pelats i els majestuosos arbres elefant.  Ens aturarem a l'hospital de Bwiam on podrem conèixer a l’Aminata i fer una donació de material sanitari tan necessari en aquests indrets. Al migdia, ens aturarem per dinar a Soma, un petit poble que és punt d’aturada per a totes les persones que creuen Gàmbia.

Al vespre arribada a Janjambureh, George Town o McCarthy. Saps per què té tres noms? T’ho explicarem!

Sopar i allotjament a Baobolong Camp (Janjanbureh).


Día 3 JANJAMBUREH: BonDiaMon (E, D, S)
Descripción:

Esmorzar amb els famosos bunyols d’en Mosalieu al campament.

Avui creuarem el nord, a la vila de Kuntaur, on coneixerem al Captain Hipo. Ell ens endinsarà pel riu Gàmbia, que separa el país en dos i és font de recursos per a moltes comunitats i que, no obstant, el canvi climàtic està fent que aquest meravellós ecosistema estigui canviant.

A la tarda visita del poblat de Kerewan Samba Sira per a fer seguiment del centre de salut que està construint BonDiaMon, on podrem conèixer el dia a dia de la vida rural de les persones del poblat.

Sopar i allotjament a Baobolong Camp (Janjanbureh)


Día 4 JANJAMBUREH (E, D, S)
Descripción:

Esmorzar al campament.

Visita guiada a l’illa amb en Foday per a conèixer la història de Gàmbia i l'impacte que va tenir la colonització. Seguidament, tot passejant ens dirigim al taller d’en Papa, on coneixerem l'ofici artesà de joier, podent observar com es fan els anells i les polseres tradicionals a cops de martell.

Al vespre podrem realitzar una passejada relaxada pel poble i acomiadar-nos de tots els amics i amigues que hàgim fet. Després de sopar... petita mostra de percussió i dansa!

Sopar i allotjament a Baobolong Camp (Janjanbureh)


Día 5 JANJAMBUREH – JOMARR: Stop Malaria – SANYANG (E, D, S)
Descripción:

Esmorzar al campament.

Recorregut cap a la costa creuant el país, on ben segur seguirem descobrint noves coses.

Abans d'arribar ens aturarem a la localitat de Jomarr per conèixer una de les comunitats on es duu a terme el projecte d’ÀfricaStop Malaria” durant la temporada de pluges. Aquí ens es explicarem la metodologia que seguim per a protegir a infants menors de 5 anys i dones embarassades de patir aquesta malaltia.

Al vespre arribarem a la vila pesquera de Sanyang, un dels primers poblats que es van fundar a la costa de Gàmbia. Passarem els propers dies allotjats als apartaments The Real Owl on podrem gaudir d’un entorn tranquil i connectar-nos al wifi. Aquests dies podrem compartir xerrades amb l’Engha, una dona meravellosa, emprenedora i amb qui podrem practicar l’italià. 

Sopar i allotjament a The Real Owl (Sanyang).

 


Día 6 SANYANG: Manglares (E, D, S)
Descripción:

Esmorzar a l’allotjament.

Ens aixecarem i gaudirem dels fabulosos esmorzars que prepara l’Engha. Tot seguit anirem a descobrir el ecosistema dels manglars i entendrem la importància que tenen en el manteniment de la vida al planeta. Veurem com les comunitats local aprofiten molts dels seus recursos i aprendrem a reconèixer alguns ocells amb l’ajuda del guia Abdoulie.

Dinarem a The Real Owl i a la sobretaula farem la serata in lingue, on podrem aprendre una mica de mandinka, djola i wòlof.

A la tarda visita a la vila de Tanji, un dels poblats pesquers més famosos de Gambia i passeig per la platja veient la subhasta de peix fins la posta de sol.

Al vespre, farem visionat del documental de BonDiaMon "Backway" on reconeixerem algunes cares com les de l’Abdulai o l’Aminata i podrem debatre sobre el fenomen de la migració cap a Europa.

Sopar i allotjament a The Real Owl (Sanyang).


Día 7 SANYANG: Senegambia (E, D, S)
Descripción:

Esmorzar a l’allotjament.

Avui toca platja. Esmorzarem i ens reunirem amb els pescadors del poble per a conèixer les diferents arts de pesca que utilitzen i els reptes als quals s'enfronten a causa dels acords de pesca internacionals. També descobrirem quins processos tradicionals de conservació de peix s'empren. Veurem una de les tres factories de processat de peix que té el país i entendrem el lligam que té amb els nostres hàbits de consum.

També veurem l’impacte de la indústria minera en un entorn que havia apostat per l’ecoturisme.

Abans de marxar de la platja, farem una recollida de residus i anirem fins a l'abocador més gran de Gàmbia per a veure el destí final d'aquestes deixalles.

Al vespre, després del sopar, la dutxa i la colònia anirem a conèixer Senegambia, i entendreu perquè Gàmbia és un país de contrasts.

Sopar i allotjament a The Real Owl (Sanyang)


Día 8 SANYANG – SEREKUNDA – BARCELONA ( E )
Descripción:

Esmorzar a l’allotjament.

Voleu conèixer una mica de tradicions ancestrals? Sanyang es el lloc ideal, amb diferents punts màgics i sagrats distribuïts per la vila.

Abans de marxar anirem a visitar l'arbre sagrat, un lloc màgic on encara avui en dia es fan rituals per demanar desitjos. Veurem la importància dels arbres en la cultura africana i la greu desforestació que ha patit el país.

Després tot seran olors i colors al mercat de Serekunda on podrem comprar souvenirs, i també al mercat de fusta de Brikama on li farem una visita a en Mustapha, un artesà de la fusta que col·labora amb la ONG.

A la tarda ens tocarà anar a l'aeroport. Sí, ja ha passat una setmana!

Sortida del vol de Vueling amb destí Barcelona a les 21h15h.


Día 9 ARRIBADA A BARCELONA
Descripción:

Arribada al aeroport de Barcelona a les 3h10 de la matinada i... fi del viatge!

  INCLUYE:
 • Vols internacionals directes en classe turista des de Barcelona.
 • Guia-acompanyant privat de la Nova Societat Geogràfica de Catalunya durant el recorregut des de Barcelona.
 • Desplaçaments aeroports-hotels-aeroports.
 • Estància en els allotjaments mencionats (7 nits).
 • Pensió completa durant el viatge.
 • Xofers i guies locals de la ONG
 • Kit de la persona voluntària: Buff i samarreta de la ONG
 • Transport en vehicle privat con aire condicionat.
 • Totes las visites y activitats mencionades al programa.
 • Taxes aèries y de carburant (poden oscil·lar fins 21 dies abans de la sortida).
 • Assegurança de viatge y anul·lació fins 2.000. Ver la cobertura aquí.

 

  NO INCLUYE:
 • Begudes de cap tipus.
 • Taxes aeroport (20€ al entrar i al sortir)
 • Propines, extres y despeses personals.

VOLS PREVISTOS (Vueling): 

VOLS DES DE BARCELONA:

22/03/2024       BARCELONA – BANJUL           VY7574                         15h50 - 20h10

29/03/2024       BANJUL – BARCELONA          VY7575                         21h15 - 03h10*(+1)

 HOTELS PREVISTOS o similars:

 • SANYANG: The Real Owl
 • JANJAMBUREH: Baobolong Camp
 • AMADALAI: Amdalai Camp 

PREU PER PERSONA (en hab. doble) 1.887€ + 98€ taxes aèries = 1.985€

INFORMACIÓ IMPORTANT: 

 • Grup adreçat a viatgers adults que busquen conèixer un país africà anant més enllà del turisme de masses. Especialment dissenyat per a viatgers que cerquen una experiència vital propera a la població local alhora que viatgen amb una logística organitzada i acompanyats per un guia expert des de Barcelona, que facilitarà la immersió en el país durant tot el viatge. Un viatge per a tots els què volen conèixer món i deixar una petjada positiva en tots els àmbits.
 • Viatge organitzat en col·laboració amb la Nova Societat Geogràfica de Catalunya.
 • Preus basats en un grup de 16 persones. Pot aplicar suplement per grup reduït de 10 a 14 persones d’entre 45-95€ per cobrir els costos del transport i guia acompanyant. De no arribar-se al mínim de 10 persones, l'agència té dret a anul·lar el viatge fins al dia 01/03/2024, pel què es reintegraria el 100% dels imports abonats a la reserva.
 • Els horaris dels vols, fins i tot una vegada confirmats, poden estan subjectes a modificacions per part de la companyia. En cas de canvis el client serà informat al més aviat possible.
 • En cas d’haver de reservar qualsevol tipo de transport des del lloc d’origen, recomanem sempre reservar tarifes flexibles per evitar grans penalitzacions en cas de canvis.
 • Hora i punt d’inici del viatge, segons vols escollits:
  • Aeroport de Barcelona a les 15h50 del dia 22/03/2024.
 • Hora i punt de tornada del viatge, segons vols escollits:
  • Aeroport de Barcelona a les 03h10 del dia 30/03/2024.
 • Allotjaments:
  • Ecolodges: Tant a Amdalai com a Janjabureh els allotjaments seran a ecolodges. A Gàmbia les habitacions disposaran dels serveis bàsics: dutxa, lavabo i llit en habitacions compartides.
  • A Sanyang disposarem d’allotjament en apartaments compartits amb dutxa, lavabo, cuina (interior o exterior), televisió i wifi.
 • Dieta: Las persones amb restriccions alimentàries o al·lèrgies han de tenir en compte la limitació del país per oferir opcions adaptades, pel què han de preveure portar allò addicional que puguin requerir (important notificar la dieta diferent en el moment de realitzar la reserva).
 • Les persones amb mobilitat reduïda que desitgin rebre informació precisa sobre la idoneïtat del viatge d'acord amb les seves necessitats especials, hauran de posar en coneixement de Viatges Temps D’oci, S.L. tal situació perquè se'ls pugui facilitar informació a aquest efecte, a fi de valorar la possibilitat i viabilitat de contractar el viatge d'acord amb les característiques d'aquest. 

REQUISITS D’ENTRADA: 

PASAPORT amb validesa mínima de 6 mesos des de la tornada. 

VISAT: no per passaports espanyols*. Es paga una taxa aeroportuària de 20€ al entrar en el país i una altre del mateix import al sortir. 

*En cas de ostentar un passaport diferent, preguem revisi els requisits aplicables amb la seva ambaixada abans de formalitzar la reserva. 

VACUNES: a data de publicació no és obligatòria cap vacuna per entrar a Gàmbia però es recomanable tenir la vacuna del tètanus. Es recomana consultar el Centre de Vacunació Internacional de referencia per tots los detalls segons l’historial de vacunació del viatger. Para tots els requisits actualitzats, consultar la web oficial del Ministerio de Asuntos Exteriores del Gobierno de España sobre Gambia.

Suscríbete a nuestra Newsletter

Newsletter

¡Gracias por suscribirte!
La dirección de correo electrónico no es válida
Update cookies preferences